Vaskeri

Mosegårdsparkens har et fælles vaskeri på Stolpehøj 72. Vaskeriet er udelukkende til rådighed for ejendomsselskabets beboere.

Vaskeriet kan benyttes alle ugens dage i tidsrummet fra kl. 07.00 – 21.00. Uden for dette tidsrum har du ikke adgang til vaskeriet, og alle maskiner er slukket.

For at få adgang til og benytte vaskeriet skal du anvende den vaskebrik, du fik udleveret ved indflytning i Mosegårdsparken. Mister du din vaskebrik kan en ny erhverves ved henvendelse til ejendomskontoret.

På vaskeriet findes 10 vaskemaskiner, 6 tørretumblere samt en rulle. Der er også adgang til toilet.

Det er meget billigt og effektivt at benytte vaskeriet. Vaske- og skyllemiddel er inkluderet i prisen, dog kan du i 5 af vaskemaskinerne vælge at benytte dit eget vaske- og/eller skyllemiddel. Priserne for vask varierer af hvilken størrelse maskine du vælger samt det valgte program.

Se priser for brug af maskinerne på vaskeriet her!

Vejledning for brug af maskinerne er ophængt i vaskeriet og skal følges.

Der er ingen tidsbestilling i vaskeriet. Beboere, der står og venter i vaskeriet, har fortrinsret til maskinerne. Såfremt man ikke er mødt op, når ens maskine er færdig, har andre ret til at tage tøjet ud af maskinen og benytte denne.

Man må kun benytte max. 3 maskiner og 2 tørretumblere pr. husstand pr. gang.

Du må ikke benytte klorholdige vaskemidler, farve tøj eller vaske tæpper, da dette kan ødelægge maskinerne.

Børn under 15 år har kun adgang til vaskeriet ifølge med en voksen.

nach oben